Midden Peelweg, Koningslust

Verkocht
LocatieMidden Peelweg, Koningslust
Oppervlakte 5.152 m2

Omschrijving

De ligging

Het perceel is goed te bereiken vanaf afritnummer 38 van de A67/E3. Richting de McDrive rijdt u het bos in. Kronkelend door de bossen ligt het bos aan de rechterkant tussen een zandpad en de Midden Peelweg.

Het perceel

Het bos kent een open opstand van voornamelijk dennen. De open plekken in het bos met opgaande struiken geven kansen om uw bosperceel naar uw eigen smaak in te richten. Nu kunt u de mooiste bomen selecteren en nieuwe bomen bijplanten die u wenst.

Het gebruik

Door de strategische ligging is het een bosperceel dat snel te bereiken is. Zo kunnen dagrecreanten en natuurliefhebbers snel op hun eigen bosperceel zijn.

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden