Zandbelten, Dalfsen

Verkocht
LocatieZandbelten, Dalfsen
Oppervlakte 6.215 m2
Prijs Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

De ligging

De ligging en bereikbaarheid van het gebied is goed. Vanaf de N340 Zwolle-Ommen is het perceel via de Spokkeriete bereikbaar. De toegangsweg vanaf het noorden bevat enkele stevige kuilen en enkele bomen verhinderen de doorgang met de auto. Het perceel ligt met 2 zijden aan een zandpad.

Het perceel

Het perceel heeft een opstand van voornamelijk dennenbomen. Daarnaast zijn er enkele loofbomen (eiken, prunus en berken) en naaldbomen (spar en hulst). Door bomenkap ontstaan uw eigen mooie paadjes en plekjes.Tegelijkertijd zorgt meer zonlicht voor meer struiken en bosbessen als onderbegroeiing. Het perceel ten noorden van het perceel is recent gekapt en opnieuw aangeplant. Dat geeft een goed beeld van hoe het kan worden.

Het gebruik

Het bos is geschikt voor eigen houtkap, sportieve outdoor of bushcraft activiteiten.Wordt één met jouw eigen natuur. Als avontuur in je natuur zit is dit een bos voor jou!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen