Baarle-Nassau, Brabant

Verkocht
LocatieSchaluinen, Baarle Nassau
Oppervlakte 76.770 m2
Prijs Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

De ligging

Het perceel, gelegen tussen Bungalowpark L’Air Pur en de Schaluinenhoeve, is erg gemakkelijk te bereiken via de A58 en de N260. Op een afstand van 300 meter ten zuidoosten van de kruising Schaluinen/Turnhoutseweg is de toegang van dit bos-/natuurperceel. Via de toegangspoort kom je bij het weiland aan de noordzijde, met een ruime gelegenheid tot parkeren. Er is ook een (afsluitbare) toegang aan de zuidzijde.

Het perceel

Dit unieke natuurperceel bestaat, naast de groene weiden, uit zeer boomrijke stukken met een grote variatie aan bomen en struiken. Op het perceel staan zowel loofbomen (onder andere eiken en berken) als naaldbomen (vooral dikke dennen). 

Het gebruik

Het parkachtige perceel is uitermate geschikt om er heerlijk in te wandelen en zo genieten van de in overvloed aanwezige bomen, afgewisseld met drie weiden. Een prachtige investering in dit unieke Brabantse natuurperceel. 

Voel weer dat u leeft, in uw eigen bos!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen