Baarle-Nassau, Brabant

LocatieSchaluinen, Baarle Nassau
Oppervlakte 76.770 m2
Prijs € 146.000 k.k.

Omschrijving

De ligging

Het perceel, gelegen tussen Bungalowpark L’Air Pur en de Schaluinenhoeve, is gemakkelijk te bereiken via de A58 en de N260. Op een afstand van 300 meter ten zuidoosten vande kruising Schaluinen/Turnhoutseweg is de toegang van dit natuurperceel. Via de toegangspoort kom je bij het weiland aan de noordzijde, met ruime gelegenheid tot parkeren. Er is ook een (afsluitbare) ingang aan de zuidzijde.

Het perceel

Dit boomrijke multifunctionele natuurperceel bestaat, naast de open stroken, uit zeer boomrijke stukken met een grote variatie aan bomen en struiken. Er staan zowel loofbomen (zoals berken en eiken) als naaldbomen (vooral dikke dennen).Ook het weiland is zeer divers inzetbaar door u als nieuwe eigenaar. In het verleden is het perceel ondermeer ingezet als minigolfbaan en gevarieerd outdoorterrein.

Het perceel is aan de noordzijde begrensd met een stevig metalen hek en aan de andere 3 zijden met flinke natuurlijke houtwallen. De privacy, gecreëerd door deze geïsoleerde ligging, geeft u de gewenste ruimte en mogelijkheden voor diverse activiteiten.

Het gebruik/evenemententerrein

Het veelzijdige perceel is uitermate geschikt voor het organiseren van avontuurlijke evenementen, zoals bushcraft, bootcamp en andere buitenactiviteiten. Maar u kunt er natuurlijk ook heerlijk wandelen en zo genieten van de in overvloed aanwezige bossen en weiden. De energie van inspanning wordt zo omgezet in ontspanning. Een prachtige investering in dit unieke Brabantse natuurperceel.

Voel weer dat u leeft, in uw eigen bos!

Brochure

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen