Dennenlaan, Ossendrecht

Verkocht
LocatieDennenlaan, Ossendrecht
Oppervlakte 5.570 m2
Prijs Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

De ligging

Het bosperceel is zeer makkelijk te bereiken via deA58 en de N289. Zo’n 150 meter ten zuiden van deverharde kruising Heistraat/Dennenlaan ligt hetperceel direct aan een brede zandweg.Je kunt de auto bij het perceel parkeren.

Het perceel

Dit gevarieerde bos is begroeid met eiken, berkenen dennebomen. Deze bomen maken, samen methet niveau-verschil, dit bosperceel erg bijzonder.De 500 meter westelijk gelegen steilrand van deBrabantse Wal zorgt voor een extra dimensie.

Het gebruik

Het gebruikHet perceel is uitstekend geschikt voor hetwinnen van je eigen haardhout of recreatie.Vanzelfsprekend kunt je jouw perceel naar jeeigen hand zetten zodat het optimaal voldoetom te gaan bosbaden. Kortom een prachtigebelastingvrije belegging in je eigen groeneleefomgeving.Maak werk van je eigen bos!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen