Steensel, Brabant

Verkocht
LocatieSteensel (Eersel)
Oppervlakte 12.380 m2

Omschrijving

De ligging

Het bosperceel is makkelijk te bereiken via de A67 en de N397. Ongeveer 400 meter ten oosten van de kruising Riethovenseweg/Zandstraat ligt het perceel aan uw linkerhand. U kunt de auto direct bij het bosperceel parkeren.

Het perceel

Dit goed bereikbare bos is begroeid met berken, eiken en dennen. De onderbegroeiing bestaat uit varens, bramen en prunus. De zandpaden/wandelpaden, die de buitengrenzen vormen van het bosperceel, zorgen voor een goede bereikbaarheid.

Het gebruik

Mede door de prima bereikbaarheid is dit bos dé meest ideale plek voor uw actieve belevenissen. Het zeer gevarieerde perceel bos is uitermate geschikt voor dagrecreatie, houtwinning en vooral natuurbeleving. Maak werk van uw eigen bos.

De Pappotten

Vlakbij het perceel lag van 1830 tot 1900 het inmiddels verlaten gehucht De Pappotten. Na de bebossing verdwenen de boerderijen.

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden