Winterswijk, Gelderland

Verkocht
LocatieDollemansweg
Oppervlakte 2.495 m2

Omschrijving

De ligging
De bereikbaarheid van de percelen is goed tot enkele tientallen meters van het perceel. Tussen Winterswijk en Lichtenvoorde kunt u nabij Corle via de Veenhuisweg de onverharde Dollemansweg oprijden. Via een bospad en een erfdienstbaarheid van het buurperceel is het perceel te bereiken (zie kaartje). Het gebied staat bekend als het landgoed Mentink en is grotendeels in bezit van Natuurmonumenten.

De percelen
Het perceel heeft een opstand van voornamelijk lariksen. Hier en daar staat hulst, een eik of een berk. De onderbegroeiing is gras en zelfs rododendron.

Het gebruik
De toekomstmogelijkheden van het perceel staan vast. Het perceel is bos, blijft bos en zal bos blijven. Het is dus perfect geschikt voor dagrecreatie en natuurbeleving. Ervaar de pracht van je eigen natuur met het uitzicht over de Winterswijkse landerijen.

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden