Bergeijk, Brabant

Verkocht
LocatieBergeijk
Oppervlakte 7.925 m2

Omschrijving

De ligging

Het bosperceel is makkelijk te bereiken via de A67 en de N397 (Witrijt). Zo’n 500 meter ten westen van de kruising Zandhoef/Zandhoefseweg slaat u rechtsaf en na 250 meter kunt u de auto direct bij het perceel parkeren.

Het perceel

Dit pittoreske bos is rijk begroeid met berken, eiken en dennen. De onderbegroeiing bestaat uit varens en bramen. Het zandpad, omgeven door een bomengalerij, zorgt voor een goede bereikbaarheid.

Het gebruik

Mede door de goede bereikbaarheid is dit bos dé ideale plek voor uw actieve belevenissen. Het zeer gevarieerde perceel bos is uitermate geschikt voor dagrecreatie, houtwinning én vooral natuurbeleving. Laat u betoveren door uw eigen bos en zorg zo zelf voor uw eigen rust.

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden