Helden, Limburg

Verkocht
LocatieHeldense Bossen
Oppervlakte 8.670 m2

Omschrijving

De ligging

Het bosperceel ligt verscholen midden in de Heldense Bossen nabij boerderijcamping de Bovensbos en restaurant de Beleaving. Daar duikt u onder in het bosgebied.

Het perceel

Het bos kent een open opstand van dennen met af en toe een eik, berk of prunus. De afgelegen ligging in combinatie met struiken en veel ondergroei zorgt voor veel privacy in een verscholen omgeving.

Het gebruik

Het bosperceel is geschikt voor bushrafters en natuurlierlebbers die echt helemaal alleen willen zijn en 100% stilte wensen. Een plek om tot jezelf en de essentie te komen. Ervaar de pracht van uw eigen natuur!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden