Dalfsen, Overijssel

Verkocht
LocatieDalfsen
Oppervlakte 15.310 m2

Omschrijving

De ligging

De ligging en bereikbaarheid zijn optimaal. Vanaf de N340 Zwolle-Ommen is het perceel snel bereikbaar vanaf de ventweg. Het perceel ligt direct aan de brede onverharde Oldenhoekweg. Het bosgebied is weinig recreatief ontwikkeld. Wel loopt op 100 meter parallel een fietspad dwars door het bos langs de Oude Hessenweg. Aan de andere kant van het bosgebied liggen enkele recretieparken.

Het perceel

Het perceel heeft een opstand van naaldbomen (dennen en lariksen) en loofbomen (eiken en berken). Door bomenkap ontstaan uw eigen mooie paadjes en plekjes. Tegelijkerijd zorgt meer zonlicht voor meer bosbessen als onderbegroeiïng.

Het gebruik

Het bos is geschikt voor eigen houtkap en sportieve outdoor activiteiten. Wordt één met jouw eigen natuur. Als avontuur in je natuur zit is dit een bos voor jou!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden