Vessem, Brabant

Verkocht
LocatieVessem
Oppervlakte 7.959 m2

Omschrijving

De ligging

Het bosperceel is makkelijk te bereiken via de A58 en de N395. Een ruim 600 meter ten noorden van de kruising Rietven/Buikheide ligt het perceel links, direct aan de verharde weg. Je kunt de auto óp het perceel parkeren, bij het blauwe bordje “Privé terrein”.

Het perceel

Dit dichtbegroeide bos is rijk begroeid met dikke dennen, maar de talrijke eiken aan de rand maken het bosperceel echt uniek. Door het bosperceel lopen twee paden, die het perceel voor je ontsluiten. Ook is het perceel via het pad naast het weiland te bereiken.

Het gebruik

De perfecte bereikbaarheid van dit  boomrijke bos zorgt ervoor dat dit perceel uitstekende geschikt is voor zowel recreatie, houtwinning als natuurbeleving. Haal meer uit je natuur en maak werk van je eigen bos. Dit is een groene belastingvrije investering in jouw eigen natuurlijke omgeving.

Maak werk van je eigen bos

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden