Meppen, Drenthe

Verkocht
LocatieMepperdennerweg
Oppervlakte 5.030 m2

Omschrijving

De ligging
Het bosperceel ligt tussen Hoogenveen, Emmen en Beilen. Ten noorden van Meppen ligt het bos directe aan de verharde Meppendennerweg.

Het perceel
Het perceel heeft een dichte opstand van loof- en naaldhout. Eiken en dennen maar ook hulst en varens staan verspreid over het perceel. Aan de zuidzijde is een wandelpad.

Het gebruik
Het perceel is perfect voor houtkap. Door de dichte opstand is makkelijk 3-4 m3 hout per jaar te winnen. Rust, ruimte en inspitatie in eigen bos. Bovendien is natuurbezit waardevast, inflatie- ongevoelig en u geniet een belastingvoordeel van 1,2 % per jaar.

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen