Rijssen, Overijssel

Verkocht
LocatieCallunaweg
Oppervlakte 7.715 m2

Omschrijving

De ligging

De bospercelen zijn makkelijk te bereiken vanaf de A1, afslag 27 (Markelo) of 28 (Rijssen). Parallel aan de A1 bereik je via verschillende wegen de Callunaweg. De percelen liggen direct ten zuiden aan een half-verharde weg.

Het perceel

Het perceel heeft veel verschillende bomen, zoals eiken, beuken, rododendrons, sparren en dennen. Aan de westkant loopt een bospad. Het perceel is 51+ 49m lang en 78m diep.

Het gebruik

Het is een mooie plek voor houtkap en outdoor activiteiten. Maak je eigen haardhout of creëer je eigen workout parcours. Omdat je graag je mannetje staat is dit perceel perfect voor jou! Bovendien is het een goede investering door het jaarlijkse belastingvoordeel.

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden