Borkel en Schaft, Brabant

Verkocht
LocatieBorkel en Schaft
Oppervlakte 10.450 m2

Omschrijving

De ligging

Het bosperceel is makkelijk te bereiken via de A67 en de N69 (Luikerweg). Op 800 meter ten noorden van de kruising Hoeverdijk/Achterste Brug gaat u rechtsaf richting De Horsten. De kikkerpoel/drinkplaats en het naastgelegen weiland (met bijzondere runderen) markeren de zuidgrens van dit prachtig gelegen groenbegroeide perceel.

Het perceel

Dit sprookjesachtige bos is bijzonder rijk begroeid met elzen, berken en eiken. Het recht van overpad vanaf het brede schouwpad zorgt voor een goede bereikbaarheid.

Het gebruik

Laat u betoveren door uw eigen bos en zorg zo zelf voor uw eigen rust. Ervaar de pracht van uw persoonlijke natuur. De begroeiing en de unieke ligging van dit vogel- en dierrijke bos zorgen ervoor dat dit perceel geschikt is voor houtwinning en dagrecreatie, maar zeker ook voor een unieke natuurbeleving.
Een groene belastingvrije investering in deze unieke natuurlijke omgeving.

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden