Groenlo, Gelderland

Verkocht
LocatieHalve Maanweg
Oppervlakte 640 m2
Prijs Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

De ligging

Het perceel ligt net buiten de stadsgrachten van Groenlo aan de Halve Maanweg. Het ligt midden in het recreatieve uitloopgebied van het centrum en de omliggende woonwijken. Half oktober zit u op de eerste rang als het gaat om de Slag van Grolle. In het nagespeelde gevecht uit 1627 galopperen paarden over het veld, bulderen kanonnen en worden musketten afgevuurd tegen het Staatse leger van Prins Frederik Hendrik.


Het perceel

De tuin kent een enorme variatie van fruitbomen, struiken, groenten en kruiden. Door het afsluitbare hekwerk en de coniferen heeft u optimale privacy. Op het perceel staan enkele bouwwerken die door verjaring mogen blijven staan en kunnen worden gerenoveerd.


Het gebruik

Zeg de bewoonde wereld even vaarwel en maak werk van uw eigen paradijs. Kortom 
een perfect plek voor elk uurtje vrije tijd.

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen