Budel-Dorplein, Brabant

Verkocht
LocatieSint Barbaraweg
Oppervlakte 21.050 m2

Omschrijving

De ligging
Het bosperceel is makkelijk te bereiken via de A67 en de N564. Een kleine 300 meter ten westen van de kruising Peeldijk/Sint Barbaraweg ligt het perceel rechts direct aan de verharde weg. U kunt de auto bij het bos parkeren, en óp het perceel, achter uw eigen afsluitbare toegangshek.

Het perceel
Dit gevarieerde bos is bijzonder rijk begroeid met eik (Amerikaans en Europees), berk, vlierbes en af en toe een naaldboom. Door het bosperceel slingert een pad (van oost naar west) naast een centrale open plek.

Het gebruik
De begroeiing en de unieke ligging van dit boomrijke loofbos zorgen ervoor dat dit bosperceel uitstekend geschikt is voor zowel recreatie, houtwinning als natuurbeleving. Er is een mogelijkheid tot kamperen op eigen grond, met eigen electriciteitsaansluiting! Laat u betoveren door uw bos en zorg voor uw eigen rustige plek. Ervaar de pracht van uw persoonlijke natuur. Een groene belastingvrije investering in een unieke natuurlijke omgeving.

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden