Loenen, Gelderland

Verkocht
LocatieLoenense waterval
Oppervlakte 4.145 m2

Omschrijving

De ligging

De bereikbaarheid is goed vanaf de A50 (afslag 22) en de provinciale weg N786 richting Loenen. Via de Vrijenbergerweg kunt u over het zandweg via de achterkant van het yogacentrum Babaji Ashram doorrijden tot aan het perceel. In de buurt liggen veel recreatieparken en routes. Gek genoeg is dit bosgebied zeer rustig. Het gebied ligt tussen Park de Hoge Veluwe en de Veluwezoom.

Het perceel

Het bosperceel bestaat uit een gevarieerde opstand van naald- en loofbomen. De onderbegroeiing bestaat uit bosbessen. Aan de
westkant loopt een bospad. De hoogteverschillen zorgen voor een spannende beleving van de natuur.

Het gebruik

De toekomstmogelijkheden van het perceel staan vast. Het perceel is bos, blijft bos en zal bos blijven. Het is dus perfect geschikt voor bushcrafters, vogelaars en natuurfotografen. Dit bos geeft je het gevoel dat je leeft. Spreek je de taal van de natuur, dan is dit jouw perceel!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden