Zuidwolde, Drenthe

Verkocht
LocatieAlteveer
Oppervlakte 6.510 m2
Prijs Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

De ligging
Het bosperceel is prima aan te bereiken vanaf de noordzijde (Hoogeveen). Voorbij het adres De Stuw 16 bereikt u paralel aan de provinciale weg, de N48, het bos. Het bos maakt deel uit van een groter bosgebied "Klein Zwitserland". Ook is het gebied te bereiken vanaf het zuiden via de Oosterweg, maar dan is de route een stuk minder confortabel.

Het perceel
Het perceel heeft een open houtopstand. Het perceel kent een opstand van dennen, eiken, berken en sparren. Er loopt een breed pad over het perceel waardoor het goed te bereiken is. Daarnaast loopt er een ATB-pad op de grens van het perceel met een spannende afdaling.

Het gebruik
Het bosgebied is uitstekend geschikt houtkap en outdoor-activiteiten. Dit perceel geeft het gevoel dat je leeft en de natuur beweegt met je mee! Bos zit in je natuur en dit bos is zeker niet duur.

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen