Blitterswijck, Limburg

Verkocht
LocatieOoijenseweg
Oppervlakte 2.555 m2
Prijs Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

De ligging

Het bosperceel is makkelijk te bereiken via de A73 en de N270, afslag Blitterswijck. Op 800 meter ten zuiden van de kruising Ooijenseweg/Kortenbos rijdt u linksaf een brede zandweg in waar u vlakbij het perceel uw auto kunt parkeren.

Het perceel

Het rijkbegroeide bosperceel zelf bestaat uit zowel loofbomen (eik, beuk, berk) als naaldbomen. Aan de voorkant loopt de zandweg, aan de achter- kant heeft het perceel uitzicht op een door bomen omsloten landbouwperceel. Aan beide kanten zorgt dit voor ‘n mooi groen gesloten aanzicht.

Het gebruik

De dichte begroeiing en de unieke ligging, van dit dierrijke en vooral vogelrijke bos, zorgen ervoor dat dit perceel geschikt is voor houtwinning, maar vooral ook voor uw persoonlijke natuurbeleving. Ervaar de pracht van uw eigen natuur en zorg zo zelf voor uw welverdiende rust. Een groene belastingvrije investering in deze unieke natuurlijke omgeving.

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen