Winterswijk, Gelderland

Verkocht
LocatieDollemansweg
Oppervlakte 9.115 m2

Omschrijving

De ligging

Eindelijk 2 percelen bosgrond te koop in het kleinschalige landschap van de Achterhoek. De bereikbaarheid van de percelen is goed. Tussen Winterswijk en Lichtenvoorde kunt u nabij Corle via de Veenhuisweg de onverharde Dollemansweg (grote perceel) of de verharde Korenburgerveenweg (kleine perceel) oprijden. Het gebied staat bekend als het landgoed Mennink en is grotendeels in bezit van Natuurmonumenten.

De percelen

Het kleine perceel heeft een matige opstand en een bescheiden vorm als gevolg van een eerdere ruilverkaveling. Het grotere bosperceel kent een mooie opstand van forse naaldbomen en loofbomen.

Het gebruik

De toekomstmogelijkheden van het perceel staan vast. Het perceel is bos, blijft bos en zal bos blijven. Het is dus perfect geschikt voor dagrecreatie, natuurbeleving en houtwinning.

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden