Uden, Brabant

Verkocht
LocatieMaashorst
Oppervlakte 7.600 m2

Omschrijving

De ligging

Het bosperceel is makkelijk te bereiken via de A50 en de Rondweg in Uden. In het verlengde van de Hoogslabroekseweg kunt u aan de Heideweg de auto parkeren. Na een korte doorsteek ziet u aan uw rechterhand de entree van een mooie groene bomengalerij. Het bosperceel ligt na 200 meter aan de linkerkant van deze sfeervolle laan (Slapertweg).

Het perceel

Het bos zelf bestaat voornamelijk uit loofbomen (eik, berk) en verspreide dikke naaldbomen.
De groene laan, gevormd door de bomengalerij, brengt u bij het veilige omheinde begrazingsgebied van de Wisent (de Europese Bison). Het bosperceel staat garant voor een plaats op de eerste rang.

Het gebruik

Mede door de goede bereikbaarheid is dit bos dé ideale plek voor uw actieve belevenissen. Het zeer gevarieerde perceel bos is uitermate geschikt voor dagrecreatie, houtwinning én vooral natuurbeleving. De magie van een eigen bos zorgt samen met uw inspanning voor ontspanning, maar ook voor uw eigen rust. Een prachtige investering (belastingvrij) in deze unieke natuurlijke omgeving.

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden