Hall, Eerbeek, Gelderland

Verkocht
LocatieVoorstonderstraat
Oppervlakte 17.800 m2
Prijs Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

De ligging
Het perceel ligt nabij landgoed Huis te Eerbeek aan de andere kant van het Apeldoorns Kanaal. Door herinrichting van o.a. de Eerbeekse Beek is het perceel 10 jaar geleden aangeplant als bos. Het is gelegen tegenover de adressen Voorstonderstestraat 24/26 te Hall.

Het perceel
Door de dichte beplanting vormt het perceel een perfecte schuilplek voor wild. Herten, hazen en dassen zijn er in overvloed. Op dit moment bestaat de opstand uit vooral berken en essen maar door de vruchtbare grond is dit relatief snel om te vormen naar allerlei andere (loof)bomen.

Het gebruik
Het perceel is uitstekend geschikt voor verschillende buitenhobby’s. De ecologische rijkdom is interessant voor de natuurliefhebber. Ook is het een perfecte plek voor particuliere natuurbouw experimenten. Kortom: een duurzame, belastingvrije investering in uw eigen leefomgeving!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen