Dongen, Brabant

Verkocht
LocatieDuiventoren
Oppervlakte 20.000 m2
Prijs Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

De ligging

Het bosperceel is makkelijk te bereiken via de A27 en de N632, 450 meter ten zuiden van de kruising Duiventorenbaan-Steenstraat ligt de toegang tot het bos (via de Moerkensdreef). Na 400 meter is er een ruime mogelijkheid om de auto te parkeren. Honderd meter verder begint aan uw rechterhand het pad naar het perceel zelf.

Het perceel

Dit heuvelachtige en sprookjesachtige bosperceel ligt naast zandverstuiving “De Woeste Zee”. Het bos zelf bestaat voornamelijk uit loofbomen (eik, berk) en hoge dikke naaldbomen. De heel bijzondere bosrhododendron zorgt voor een prachtig parkachtige, groen en bloemrijk aanzicht.

Het gebruik

Het zeer gevarieerde perceel bos is perfect geschikt voor dagrecreatie, natuurbeleving én houtwinning. Het hoogteverschil maakt dit bos de ideale plek voor diverse actieve, spannende en rustgevende belevenissen. U creeërt in uw eigen bos zelf uw inspanning en ontspanning, maar vooral uw eigen rust. Een prachtige belegging (belastingvrij) in een unieke natuurlijke bosrijke omgeving.

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen