Loenen, Gelderland

Verkocht
LocatieGroenendaalseweg
Oppervlakte 11.240 m2

Omschrijving

De ligging
Het Veluwse bos ligt ten noorden van de Groenendaalse weg. De lokatie is vrij onbekend en daardoor ontspannend, inspirerend en rustgevend. In de buurt ontspringt de Vrijenbergerspreng, een door de mens gegraven beek, die na een paar kilometer uitkomt bij de Loenense waterval. Nationaal Ereveld Loenen en monument de Woeste Hoeve bevinden zich om de hoek.

Het perceel
Het perceel heeft een open opstand. Tussen de dennen en eiken staat een zee aan bosbessen.

Het gebruik
Het bosgebied is uitstekend geschikt voor het winnen van bosbessen voor uw eigen jam. Tijdens het plukken ervaart u een rust die nauwelijks meer bestaat in Nederland. Daarnaast is bosgrond waardevast, inflatie-ongevoelig en is vrijgesteld van de vermogens- rendementsbelasting (1,2 % per jaar).

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden