Zeijerveld, Drenthe

Verkocht
LocatieBinnenweg
Oppervlakte 22.738 m2
Prijs Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

De ligging
Het weiland met bos ligt aan de noord-westkant van Assen op enkele honderden meters van de Drentsche Golfclub. Via Rhee of Zeijerveen is het perceel prima te bereiken. Het perceel ligt direct aan de verharde Binnenweg tussen 2 woningen.

Het perceel
Het perceel bestaat uit een groot weiland dat is omzoomd met mooie bossages. Hierdoor ontstaan mooie doorkijkjes naar het omliggende Drentse landschap. De opstand bestaat uit naald- en loofbomen (eik, berk, lijsterbes, spar). Het terrein is vanaf 3 kanten te bereiken. Ooit is het eigendom geweest van het Waterleidingbedrijf Drenthe.

Het gebruik
Het perceel is uitstekend geschikt voor verschillende buitenhobby’s. Naast het houden van dieren zijn er ook mogelijkheden voor kleinschalig kamperen. Kortom: een duurzame investering in uw eigen leefomgeving!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen