Drunense Duinen, Brabant

Verkocht
LocatieFellenoord
Oppervlakte 29.660 m2

Omschrijving

De ligging  

Het bosperceel is makkelijk te bereiken via de A59 en de N261, 500 meter ten westen van de kruising Duinweg-Klinkert begint Fellenoord. Na ongeveer 400 meter is er een mogelijkheid om de auto tijdelijk aan de zuidkant van het perceel te parkeren (naast het fietspad).

Het perceel

Het bosperceel ligt op loopafstand van de heide en de zandverstuivingen van het Nationaal Park. De zuidelijke helft van ‘t bos bestaat voornamelijk uit dennen, de noordelijke helft bestaat geheel uit loofbomen, zoals eiken en berken. De gevarieerde opstand zorgt voor een prachtig aanzicht.

Het gebruik

Het perceel bos is perfect geschikt voor dag-recreatie, natuurbeleving en houtwinning. De goede bereikbaarheid helpt om het perceel naar uw hand te zetten en zo op uw eigen manier te gebruiken. Bosgrond levert een enorme bijdrage aan natuurbehoud en bio-diversiteit. Bovendien zorgt u voor uw eigen inspanning, ontspanning én rust. Een prachtige belegging in deze groene bosrijke omgeving.

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden