Nistelrode, Brabant

Verkocht
LocatieSlabroek
Oppervlakte 4.710 m2
Prijs Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

 

De ligging
Het perceel ligt tussen Nistelrode en Uden aan de A50. Vanaf de afslag 15 rijdt u dwars door Nistelrode naar het gehucht Menzel. De Nieuwlandsesteeg gaat over van een asfaltweg in een onverharde weg. Dan komt u in een mooi kleinschalig landschap waar het bos zich bevindt.

Het perceel
Het perceel ligt met 2 zijden aan een zandpad. Er staan dikke eiken. Daarnaast staan er o.a. naaldbomen, prunussen en berken van een kleiner formaat.

Het gebruik
Het bosgebied is uitstekend geschikt voor het winnen van uw eigen haardhout of (dag)recreatie. Ook vormt bosgrond een waardevaste belegging. Grond is waardevast, inflatie-ongevoelig en is vrijgesteld van de vermogensbelasting.

 

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen