Beekbergen, Gelderland

Verkocht
LocatieKaapbergweg
Oppervlakte 2.760 m2
Prijs Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

De ligging

De ligging en bereikbaarheid zijn optimaal. Vanaf de A50 is het perceel snel bereikbaar vanaf afrit 22 en 23. Het perceel ligt direct aan de openbare weg op wandelafstand van wegrestaurant Mendel. Verder bevinden zich in de buurt vakantieparken en talloze wandel- en fietsroutes.

Het perceel

Het perceel heeft een opstand van oude naaldbomen (dennen) en jongere loofbomen (eiken en berken). Bij dunning ontstaat als onderbegroeiïng bosbessen. Aan de achterzijde loopt een wandelpad.

De toekomst

De toekomstmogelijkheden van het perceel zijn onzeker. Enerzijds is het bos beschermd, anderzijds zijn er veel campings en chaletparken in de buurt. Het is perfect geschikt voor houtwinning en actievere vormen van outdoor recreatie.

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen