Koningsbosch, Limburg

Verkocht
LocatieBos en Broek
Oppervlakte 15.010 m2
Prijs Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

 

De ligging

Het bosperceel ligt ongeveer vier kilometer ten oosten van Echt, in het buitengebied van Koningsbosch, en is erg makkelijk te bereiken via de A2, de provinciale weg N276 en de N572. Het perceel ligt aan een geasfalteerde weg. Vlakbij het kruispunt Haeselaarsweg/Bos en Broek ziet u de toegang.

Het perceel

Het perceel heeft een open houtopstand van vooral loofbomen (eik en berk), maar ook naaldbomen. Als ondergroei domineren varens en bramen.

Het gebruik

Het vogelrijke perceel is uitstekend geschikt om te recreëren en te zorgen voor uw eigen voorraad haardhout. De uitstekende bereikbaarheid helpt u om het bos naar uw hand te zetten en zo op uw eigen manier te gebruiken. De energie van uw inspanning wordt op deze manier omgezet in ontspanning in deze groene omgeving. Tenslotte geniet u van diverse belastingvoordelen zoals vrijstelling vermogensrendementsheffing en overdachtsbelasting.
Kortom: Echt een mooie, rustige, fijne plek!

 

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen