Hilvarenbeek, Brabant

Verkocht
LocatieBeekse Bergen
Oppervlakte 12.980 m2

Omschrijving

De ligging

Het bosperceel ligt ten zuiden van Tilburg nabij de provinciale weg richting Hilvarenbeek. Ter hoogte van Biest-Houtakker en het gehucht Westerwijk ligt dit bosperceel tussen recreatiewoningen, akkers en bossages. Het is via een zandweg te bereiken.

Het perceel

Het perceel heeft een opstand van voornamelijk Hollandse eiken en dennen. Het bos prima toegankelijk en aan 1 kant voorzien van een hek. Uiteraard kunt u door selectieve houtkap de inrichting meer naar u hand zetten zodat het uw eigen paradijs wordt.

Het gebruik

Het bos is geschikt voor houtkap en recreatie. Kamperen in uw eigen bos is toegestaan. Wellicht een eigen survivalrun parcours of bushcraft terrein? Kortom: Een perfecte groene investering in uw eigen leefomgeving!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen