Langeveer, Overijssel

Verkocht
LocatieBruinehaar
Oppervlakte 4.535 m2
Prijs Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

De ligging

De ligging van het perceel is perfect. Bij de afslag Bruinehaar Langeveen aan de N343: Oldenzaal via Tubbergen naar Slagharen. Direct naast de recreatieplas en het fietspad ligt het mooie bosperceel. Het is in een gebied waar weinig bos gelegen is.

Het perceel

Het perceel is ontsloten met een wandelpad over de hele lengte. De opstand bestaat uit loofbomen: voornamelijk eiken en berken. Door de rijke grond groeit het bos bovengemiddeld. Genoeg om 2 huishoudens oneindig te voorzien van stookhout!

Het gebruik

Het perceel kan prima gebruikt worden voor dagrecreatie naast de recreatieplas, bijvoorbeeld hutten bouwen met uw (klein)kinderen, ravotten met de hond of picknicken met vrienden. Ook is het een perfecte plek voor de winning van uw eigen haardhout.

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen