Hoenderloo, Gelderland

Verkocht
LocatieWoeste Hoefweg
Oppervlakte 12.605 m2
Prijs Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

De ligging
De ligging en bereikbaarheid zijn optimaal. Vanaf de A1 en de A50 is het perceel snel bereikbaar via de Woeste Hoefweg. Het perceel is direct bereikbaar via een zandweg dat gedeeld wordt met Staatsbosbeheer. Het perceel ligt naast enkele vakantieparken.

Het perceel
Het perceel is goed onderhouden. Recent zijn naaldbomen gekapt en honderden loofbomen aangeplant. Het perceel is perfect geschikt voor rustzoeker, natuurliefhebber en dagrecreant.

De toekomst
De toekomstmogelijkheden van het perceel staan vast. Het bos is beschermd binnen de ecologische hoofdstructuur (EHS). Anderzijds bevinden zich in de omgeving veel vakantieparken met uitbreidingsplannen. Camping de Pampel bijvoorbeeld is recent uitgebouwd met een aantal recreatiewoningen (www.pampel.nl).

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen