Drunen, Brabant

Verkocht
LocatieDrunense Duinen, Margriet
Oppervlakte 2.630 m2
Prijs Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

De ligging

Het perceel is perfect. Vanaf de A59, afslag Drunen, rijdt u in zuidelijke richting naar de Duinweg of Margriet. Parallel aan het afwateringskanaal ligt het perceel 100 meter in het bos. Het bos is afgesloten voor gemoteriseerd verkeer maar u heeft als eigenaar toegang!

Het perceel

Het perceel is duidelijk omgrenst door droogstaande greppels. Op het perceel staan enkele grote Amerikaanse en Hollandse eiken. Daarnaast is er veel ondergroei aanwezig. Het perceel is dus prima te sturen naar het perfecte perceel in de toekomst.

Het gebruik

Het perceel is bestemd als bos/natuur. Het perceel kan prima gebruikt worden voor dagrecreatiee, bijvoorbeeld hutten bouwen met uw (klein)kinderen, ravotten met de hond of picknicken met vrienden. Ook kunt u natuurlijk uw eigen hout winnen voor de open haard.

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen