Holten, Overijssel

Verkocht
LocatieHolterberg
Oppervlakte 8.450 m2
Prijs Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

Het perceel

Het eerste wat opvalt zijn de enorme rododendrons (>3 meter hoog). Ook herbergt het perceel enorm veel bosbessen. Verder bestaat het licht glooiende perceel uit dennen, lariksen en een enkele looJoom (eik en berk).

De ligging

Het perceel is uiterst goed bereikbaar via de populaire toeristische route tussen Holten en Nijverdal. Nabij het museum natuurdiorama en restaurant Woody’s is het slechts100 meter noordwaarts de berg op over het zandpad/fietspad de Oude Hellendoornse weg.

Het gebruik

Het bosperceel is geschikt voor fietsers, dagkampeerders en liefhebbers van eigengemaakte bosbessenjam. Maar ook wandelaars en houthakkers kunnen hier goed uit de voeten.

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen