5x Hoensbroek, Heerlen, nog 1 perceel

Verkocht
LocatieDe Koumen
Oppervlakte 2.895 m2

Omschrijving

De ligging

Het bosperceel, dat naast Sportpark De Dem en Speeltuin Terveurdt ligt, is gemakkelijk te bereiken via de A2 en de N281 (Heerlen-Noord). Op een afstand van 200 meter ten zuiden van de kruising Demstraat/Akerstraat Noord is de toegang van het park. Ongeveer 400 meter ten westen van diezelfde kruising begint de Koumenweg die naar de andere ingang van het park leidt.

Het perceel

Het slingerende pad, door het boomrijke park, loopt van oost naar zuid en eindigt aan de voet van de Koumerberg bij de schilderachtige Caumerbeek. In het park staan uitsluitend loofbomen waaronder beuken, berken en eiken. De gevarieerde opstand zorgt voor een prachtig aanzicht in ieder seizoen.

Het gebruik

Het perceel is een prachtig bospark waar u heerlijk kunt wandelen en genieten van de natuur. Als eigenaar kunt u een deel van uw bezit omheinen. De uitstekende bereikbaarheid helpt om het perceel naar uw hand te zetten en zo op uw eigen manier te gebruiken. Het perceel is ook uitermate geschikt om te zorgen voor uw eigen voorraad haardhout. De energie van uw inspanning wordt zo omgezet in ontspanning in een natuurlijke omgeving. Een duurzame bijdrage aan een groene leefbare stad en een prachtige belegging in uw eigen leefomgeving.

Opdeling

Navolgende 5 percelen zijn apart te koop:

 1. Parkachtig perceel met mooie lage bomen en een groene weide, groot 2.850 m2,
  vraagprijs € 9.900, € 3,47 per m2
 2. Mooi driehoekig bosperceel met uitzicht op de vijvers en de Caumenberg, groot 2.900 m2, 
  vraagprijs € 9.900, € 3,41 per m2
 3. Open bosperceel, kijkt naar toegang van het park, groot 2.750 m2,
  vraagprijs € 9.900, € 3,60 per m2
 4. Zeer gevarieerd bosperceel met zicht op wandelpad en de Caumerbeek, groot 11.690 m2,
  vraagprijs € 31.900, € 2,73 per m2
 5. Prachtig open beukenbos met eigen kronkelpad, groot 10.600 m2,
  vraagprijs € 29.900, € 2,92 per m2

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden