Riethoven, Brabant

Verkocht
LocatieEinderheide
Oppervlakte 6.955 m2
Prijs Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

De ligging

Het bosperceel ligt net buiten de bebouwde kom van het dorpje Riethoven en is gemakkelijk te bereiken via de A67 en de N397. Zowel aan de Boekweitstraat als aan de Bosweg ligt een brede zandweg die toegang geeft tot het bos.

Het perceel

Het bosperceel heeft een mooie dichtbegroeide gemengde opstand, bestaande uit voornamelijk naaldbomen, maar ook eik, vlierbes en hulst. De gevarieerde opstand zorgt voor een prachtig aanzicht. Vanaf de zandweg kunt u het bos goed zien liggen.

Het gebruik

Het perceel bos is uitstekend geschikt om te zorgen voor uw eigen voorraad haardhout. De goede bereikbaarheid helpt om het perceel naar uw hand te zetten en zo op uw eigen manier te gebruiken. Bosgrond levert een bijdrage aan natuurbehoud en u zorgt bovendien voor uw eigen ontspanning, rust en recreatie. Een prachtige belegging in deze groene bosrijke omgeving.

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen