Beekbergen, Gelderland

Verkocht
LocatieSolleweg
Oppervlakte 2.930 m2
Prijs Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

De ligging
De bereikbaarheid is perfect vanaf de A50 (afslag Beekbergen, Loenen, Eerbeek). De Solleweg start op enkele 10-tallen meters van de afslag. Achter het Fletcher Hotel en naast het pompstation van het waterleidingbedrijf liggen de percelen aan de half-verharde Solleweg.

De percelen
Het kleine perceel bestaat uit enkele bomenrijen met Amerikaanse eiken. Verder staan er overwegend dennen.
Het grote perceel bestaat uit een serie grote Douglas sparren. De overige begroeiing is gevarieerder en bestaat uit den, eik en berk.

Het gebruik
De percelen zijn geïsoleerd gelegen en Europees beschermd middels Natura 2000
(zoals de hele Veluwe). De recreatiedruk op het gebied zal toenemen. Alles bij elkaar is het perceel prima geschikt voor houtwinning en dagrecreatie.

De prijs

De oppervlakten zijn 2.930 m2 en 5.860 m2. De bijbehorende prijzen zijn resp. € 5.900 en € 13.900 k.k. Dat is ± 2,00-2,10 € per m2. Samen geldt een aantrekkelijke korting.

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen