Riethoven, Brabant

Verkocht
LocatieEikestraat
Oppervlakte 7.555 m2
Prijs Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

De ligging
Het bosperceel ligt net buiten de bebouwde kom van het dorpje Walik en is makkelijk te bereiken via de A67 en de provinciale weg N397. Op een afstand van 900 meter ten zuiden van de kruising Rythoviusdreef-Eikestraat slaat u rechtsaf. Vanaf de openbare weg kunt u het bos goed zien liggen. Na 200 meter kunt u de auto parkeren bij de viersprong.

Het perceel
Het perceel is gelegen aan een zandweg en heeft een mooie dichtbegroeide gemengde opstand, bestaande uit voornamelijk eiken, berken, naaldbomen en varens. De gevarieerde opstand zorgt voor een prachtig aanzicht.

Het gebruik
Het perceel is uitstekend geschikt om te zorgen voor uw eigen voorraad haardhout. De goede bereikbaarheid helpt om het perceel naar uw hand te zetten en zo op uw eigen manier te gebruiken. De energie van uw inspanning wordt op deze manier omgezet in ontspanning in deze groene omgeving.

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen