Nederasselt, Gelderland

Verkocht
LocatieBaron van Brakelstraat
Oppervlakte 11.040 m2
Prijs Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

De ligging

Het perceel bosgrond ligt ten zuiden van de Nijmegen. Tussen de dorpen Nederasselt en Overasselt ligt het perceel midden in een open gebied aan de verharde Baron van Brakelstraat.

Het perceel

Het perceel is van oorspong een productiebos van populieren. De bomen hebben een flinke omvang en zijn dus al kaprijp. Het perceel is goed ontwaterd door 2 sloten. Over het perceel loopt een gezellig paadje dat lijkt op een eigen ATB-parcours.

Het gebruik

Het perceel is uitstekend geschikt voor natuurontwikkeling. Door de vruchtbare grond en beschikbaarheid van water groeien de populieren relatief snel. Ook biedt de ligging midden in het veld een adembenemend uitzicht en rust. Kortom: een duurzame investering in uw eigen leefomgeving!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen