Budel, Brabant

Verkocht
LocatieRisten, Broekkant
Oppervlakte 18.280 m2
Prijs Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

De ligging

Het perceel is makkelijk te bereiken via de A2: afslag 37. Op een afstand van ongeveer 700 meter ten westen van de kruising Broekkant-Ruilverkavelingsweg rechtsaf.
Na ongeveer 400 meter, aan de rand van het bos, is er de mogelijkheid om de auto naast de brede zandweg te parkeren. Als u rechts het zandpad inloopt begint na 200 meter het bosperceel.

Het perceel

Aan de zuidkant loopt een eigen inrit het bos in en komt uit bij een prachtige vijver. De bomen eromheen zorgen voor rust en privacy. Het bosperceel bestaat geheel uit loofbomen, zoals els, wilg, berk en eik. De gevarieerde opstand zorgt voor een prachtig aanzicht.

Het gebruik/kamperen

Als eigenaar van het perceel mag u de oeverwal rond de vijver gebruiken als kleinschalig kampeerterrein. Het terrein is omsloten met een gracht en afsluitbaar met een eigen toegangshek. U kunt op deze manier uw eigen unieke natuurplek creëren, echt een groen paradijs.
De uitstekende bereikbaarheid helpt om het perceel naar uw hand te zetten en zo op uw eigen manier te gebruiken. Het bosperceel is ook uitermate geschikt om te zorgen voor uw eigen voorraad haardhout. De energie van uw inspanning wordt zo omgezet in ontspanning in een natuurlijke omgeving.

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen