Vierlingsbeek, Brabant

Verkocht
LocatieLoobeek
Oppervlakte 21.652 m2

Omschrijving

De ligging

Het perceel is goed bereikbaar. Vanaf de A73, afslag 8, Venray Noord, is direct rechts over de Metaalweg en Spurt. Paralel aan de A73 rijdt u het bos tegemoet. Direct over de Loobeek slaat de weg af naar links en rijdt u over een zandweg. Aan het einde van deze weg ligt het bos aan de rechterkant.

Het perceel

Het perceel bestaat uit voornamelijk dennen. Aan de zuidzijde staan dunne berken en een enkele dikke eik. Het terrein is licht geaccentueerd en goed te betreden. Aan 2 zijden ligt een zandpad dat prima te berijden is met de auto (met aanhanger).

Het gebruik

Het bosperceel is geschikt voor houthakkers, natuurliefhebbers en dagrecreanten. Het gebied wordt gekenmerkt door recreatieve, ruimtelijke ontwikkelingen, bijvoorbeeld ’t Schaartven.

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen