Wenum Wiesel, Gelderland

Verkocht
LocatieKopermolenweg
Oppervlakte 10.345 m2
Prijs Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

De ligging

Het bosperceel ligt tussen Apeldoorn en Vaassen. Bij café- restaurant Gewoon Gastvrij rijdt u over de Kopermolenweg ± 2 km naar het westen. Ket bosperceel ligt aan de linkerkant tussen het bezit van het Geldersch Landschap en de Kroondomeinen ’t Loo.

De percelen

De percelen bestaan uit naaldbomen (dennen en lariksen) en af en toe een berk of eik. Het terrein bevat veel hertenpaadjes. De onderbegroeiing bestaat uit bosbessen. Het is een heus paradijs.

Het gebruik

Het bosperceel is geschikt voor de natuurlieNebber. Agrarisch natuurbeheer is zelfs toegestaan. Wild en vogels komen u tegemoet. Uw eigen bos in een schitterende omgeving!


Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen