Nieuwstadt, Limburg

Verkocht
LocatieNeerveldsweg
Oppervlakte 3.850 m2
Prijs Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

De ligging

Het bos ligt nabij een fietsovergang van de spoorlijn Roermond-Sittard. Het bos is tevens te bereiken per auto via de Krekelzankweg of de Funkelweideweg.

Het perceel

Het perceel ligt direct aan de verharde weg en kent een gevarieerde opstand van bomen waaronder populieren, eiken en hazelaren. Aan de achterzijde loopt een beekje en heeft men fantastisch uitzicht over het Limburgs landschap.

Het gebruik

Het perceel is onderdeel van Natuur Netwerk Nederland en heeI een natuurbestemming waarbij recreatief medegebruik is toegestaan. Er zijn zelfs mogelijkheden binnen deze bestemming bouwwerken te realiseren. Het is een prima plek om te ontspannen en te zijn. Even er helemaal uit!


Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen