Hoogeloon, Brabant

Verkocht
Locatiegroenstraat
Oppervlakte 4.370 m2
Prijs Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

De ligging

Het bosperceel is goed te bereiken via de A67. Op 250 meter ten oosten van de kruising Groenstraat-Heieind ligt het bos. Bij de ingang naar het perceel staat een bord (wijst naar de ingang van het bos). Het bos staat aangegeven als stiltegebied. Op 400 meter afstand is een mogelijkheid om de auto te parkeren.


Het perceel

Het bos ligt op 300 meter van de asfaltweg en heeft een gemengde opstand van dennen, eiken en varens. Er zijn sporen te herkennen van wild. De zuidgrens loopt parallel aan een zandpad. 


Oorlogsmonument

Vlakbij het bosperceel staat een oorlogsmonument. Boeren van ’t Heieind hebben neergestorte Amerikaanse piloten voorzien van voedsel. Restanten van hun schuilhollen zijn nog te zien.

Het gebruik

Het perceel is uiterst geschikt voor de winning van haardhout. Door de goede bereikbaarheid is het perceel prima naar uw hand te zetten. Met een beetje inspanning volgt volledige ontspanning op uw eigen bosrijke recreatieplek. 


Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen