St-Oedenrode, Brabant

Verkocht
LocatieGeelders
Oppervlakte 23.790 m2

Omschrijving

De ligging

Het perceel is makkelijk te bereiken via de A2 en de N618. Het bos, waarin het perceel is gelegen, behoort tot natuurgebied De Geelders. Op een afstand van 200 meter ten noorden van de kruising Boxtelseweg-Gilders ligt in een bocht, aan de rechterkant, het toegangspad tot het bos. Op dit pad is een mogelijkheid om de auto te parkeren.

Het perceel

Vanaf de asfaltweg (Boxtelseweg) ziet u het bosperceel recht voor u. Het wandelpad naar links volgend (parallel aan de sloot) geeft u meteen een goed beeld van de vierkante vorm van het perceel. Rechts van het pad ziet u een populierenbos met varens en bramenstruiken. Links van de sloot staan diverse loofbomen (waaronder eiken). De gemengde opstand zorgt voor een prachtig aanzicht.

Het gebruik

Het perceel is uitstekend geschikt om te zorgen voor uw eigen voorraad haardhout. De populieren werden vroeger gebruikt door de lokale klompenindustrie. Er huizen veel vogels op het perceel (waaronder spechten). De goede bereikbaarheid helpt om het perceel op uw eigen manier te gebruiken. De energie van uw inspanning wordt op deze manier omgezet in ontspanning in deze groene omgeving.

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen