Loenen, Gelderland

Verkocht
LocatieLoenense waterval
Oppervlakte 5.835 m2

Omschrijving

De ligging

De bereikbaarheid is goed vanaf de A50 (afslag 22) totaan de achterkant van het yogacentrum Babaji Ashram. Daarna loopt u een paar 100 meter door het bos. In de buurt liggen veel recreatieparken en attracties. Gek genoeg is het bosgebied zelf erg rustig.

Het perceel

Het bosperceel bestaat uit een open gevarieerde opstand van naald- en looLomen. De onderbegroeiing bestaat uit bosbessen. Aan de westkant loopt een bospad en aan de oostkant ligt een steile helling met ± 5 meter hoogteverschil.

Het gebruik

De toekomstmogelijkheden van het perceel staan vast. Het perceel is bos, blijft bos en zal bos blijven. Het is dus perfect geschikt voor dagrecreatie, natuurbeleving en houtwinning. Maar ook een plek om uw overleden huisdier te begraven of uw eigen kerstbomen te kweken. 
Kortom: een mooi gebied met een serene rust.

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen