Beekbergen, Gelderland

Verkocht
LocatieSchalterdalweg
Oppervlakte 8.930 m2
Prijs Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

De ligging

De bereikbaarheid is zeer goed vanaf de A50. Het perceel ligt direct aan de Schalterdalweg. Dat is de parallelweg tussen afslag 22 en 23 van de A50. Toch is de overlast van de A50 beperkt door de verdiepte ligging van de snelweg.

Het perceel

Het bosperceel bestaat uit een dichte opstand eiken, berken em dennen. De onderbegroeiing bestaat uit bosbessen. Er loopt 1 kort doodlopend wandelpad door het bos. Aan de achterzijde bevindt zich een hek.

Het gebruik

De toekomstmogelijkheden van het perceel staan vast. Het perceel is bos, blijft bos en zal bos blijven. Het is perfect geschikt voor houtwinning en actievere vormen van outdoorrecrea8e.

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen