Musselkanaal, Groningen

Verkocht
LocatieNoorderkanaalweg
Oppervlakte 31.695 m2
Prijs Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

De ligging

Het perceel bos/natuur ligt ten oosten van Musselkanaal. Via de Boswijklaan gaat u het Mussel-A-Kanaal Westzijde over. Daarna kunt u het bos zowel bereiken via de verharde weg links als de onverharde weg rechts naast de hondenclub.


Het perceel

Het perceel kent een relatief jonge, dichte opstand van loofbomen (eiken, beuken, berken). In het midden loopt een brede sloot. Ooit was het eigendom van Staatsbosbeheer.

Het gebruik

Het perceel is uitstekend geschikt voor houtwinning. Door de vruchtbare grond en beschikbaarheid van water groeien de bomen relatief snel. Ook biedt de ligging naast de hondenclub mogelijkheden voor een uitlaatservice of uitrengebied voor honden. Kortom: een duurzame investering in uw eigen leefomgeving!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen