Schaijk. Brabant

Verkocht
LocatieFranse baan
Oppervlakte 10.370 m2

Omschrijving

De ligging

Het bos bestaat uit 2 percelen. Het diagonale pad is openbaar en bereikbaar vanuit het dorpje Nabbegat gaat u in westelijke richting natuurgebied de Maashorst. Het laatste deel is een berijdbaar fietspad totaal een afsluitbaar hek. Na 300 meter kunt u recht een zandpad in. Daar begint het bos.

Het perceel

Het perceel heeft een opstand van dennen, berken en eiken. Door de diagonale weg is het hele perceel goed te bereiken ondanks dat het heuvelachtig is.

Het gebruik

Het perceel is perfect voor houtkap en dagrecreatie. Met een beetje inspanning is het perceel om te vormen tot een oase van rust waar u jaren plezier van heeft! Tenslotte is natuurbezit waardevast, inflatie-ongevoelig en geniet u van veel belastingvoordeel.

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen