Bladel, Brabant

Verkocht
LocatieHet Bosch
Oppervlakte 5.825 m2
Prijs Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

De ligging

Het bosperceel is goed te bereiken via de A67 en de N284. Op 750 meter ten oosten van de kruising Het Bosch-Neterselseweg ligt de toegangsweg naar het bos. Na 400 meter bereik je via een asfaltweg (die overgaat in een zandweg) het perceel.

Het perceel

Het bos is aan de noordkant (tussen zandweg en bosrand) begrensd door een sloot, en gemakkelijk te bereiken via een pad over die sloot. De opstand bestaat onder andere uit eiken, beuken en berken.

Het gebruik

Het perceel is uiterst geschikt voor de winning van haardhout. Door de goede bereikbaarheid is het perceel prima naar uw hand te zetten. Na een beetje inspanning volgt volledige ontspanning op uw eigen bosrijke recreatieplek.

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen