Hengelo, Gelderland

Verkocht
LocatieRijnweg
Oppervlakte 3.980 m2
Prijs Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

De ligging

Het perceel is goed te bereiken vanaf de N315 en N316. Het afgezonderde bosgebied ligt schuin tegenover het Restaurant 't Olde Schot, Varsselsestraat 11, 7021 MV te Zelhem. Het perceel is het meest centraal gelegen perceel midden in het bos.

Het perceel

Het perceel heeft een open opstand van allerlei bomen en struiken. (dennen, berken, eiken, prunus en varens). Aan beide zijde is een overwoekerd zandpad aanwezig. De buurman heeft (illegaal) een boshut op zijn perceel gebouwd.

Het gebruik

Het perceel is mooi gelegen in het Achterhoekse landschap. Het perceel is prima te gebruiken voor dagrecreatie en houtwinning. Bovendien is bezit van bos en/of natuurgrond vrijgesteld van vermogensrendementsheffing.

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen